Krakus Szynka Polish Ham 455G

13,99

Opis

Krakus Szynka Polish Ham 455G

Krakus Polish Ham 455g Szynka Konserwowa z Galaretką


Składniki:Mięso wieprzowe z szynki (80%), woda, sól, żelatyna wieprzowa, stabilizatory: trifosforany, polifosforany, wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy, przeciwutleniacz: askorbinian sodu, substancja konserwująca: azotyn sodu.

Opis w skrócie: Znany i ceniony producent.Polski hit eksportowy.Szynka konserwowa z galaretką.Konserwa sterylizowana, szynka wieprzowa z połączonych kawałków mięsa z dodaną wodą.


Wartość odżywcza: Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g lub ml): 0,5gZawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml): 0gZawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml): 4,9gZawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml): 2gZawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml): 2gZawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml): 17gWielkość porcji: 100gWartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce (g lub ml): 479 kJ/100gWartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml): 114 kcal/100gJednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100gIlość porcji w opakowaniu: 4,5 szt.


Inne informacje o zawartości:Informacje szczegółowe dotyczące środków słodzących: NieZawiera siarczyny: NieDodatki zawarte w produkcie (E-symbole): E250 Azotyn sodu, E301 Askorbinian sodu, E451 Trifosforany, E452 Polifosforany, E621 Glutaminian monosodowyKlasa dodatków obecnych w produkcie (zdeklarowane dodatki i / lub numery E): Przeciwutleniacz, Substancja konserwująca, Stabilizator

Instrukcje dotyczące przygotowania:Produkt przeznaczony do bezpośredniego spożycia, najlepiej smakuje po schłodzeniu.Stosowanie:Do spozycia na zimno, np. na kanapki.Inne uwagi dotyczące przechowywania: Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 48 godzin

Krakus – Mięso i wędliny

nawilżacz powietrza ultradźwiękowy, filtr do ekspresu philips lattego 3200, pojemniki branq, czujnik smartskin, pro bot

yyyyy